Samsung verzekeren

Smartphones spelen tegenwoordig een grote rol in ons dagelijks leven. Zowel zakelijk als privé kunnen we immers bijna niet meer zonder. Daarnaast worden de toestellen steeds luxer en duurder. Het verzekeren van jouw Samsung wordt daardoor steeds meer een must. Zeker als ook de reparatiekosten hand in hand met de toestelprijzen meestijgen. Door jouw Samsung te verzekeren bij QSX, kom je niet meer tegenover onverhoopte hoge kosten te staan en heb je een stuk meer zekerheid als het om je mobiel gaat.

Soorten verzekeringen

Het verzekeren van je Samsung kan bij QSX vrij eenvoudig. We nemen veel van je uit handen, maar jij moet zelf een tweetal keuzes maken. Deze lichten we hieronder voor je toe.

Basis vs Excellent

Voor Samsung-smartphones bieden we twee soorten verzekeringen aan: de basisverzekering en de excellent-verzekering. Beide verzekeringen dekken alles soorten schade (van val- en waterschade tot schade door eigen schuld). Er zitten echter vier verschillen tussen de twee soorten.

  • In tegenstelling tot de basisverzekering, dekt de excellent-verzekering óók diefstal en/of beroving.
  • In tegenstelling tot bij de basisverzekering, zit bij de excellent-verzekering wél een breng- en haalservice inbegrepen, in geval van reparatie of een nieuw toestel.
  • In tegenstelling tot bij de basisverzekering, heb je bij de excellent-verzekering binnen één dag een nieuw toestel.
  • De premie voor het verzekeren van je Samsung via de excellent-verzekering is gemiddeld €1,- meer dan via de basisverzekering.

Voor het verzekeren van Samsung-apparaten, anders dan smartphones, valt bovenstaande keuze weg.

Maandelijks vs Jaarlijks

Tijdens het afsluiten van je verzekering, kies je ervoor om in één keer de premie voor een heel jaar te betalen of om dit maandelijks te doen. De verzekering sluit je – ongeacht daarvan – voor een jaar af. Betaal je de premie voor dit jaar in één keer, dan ben je uiteindelijk goedkoper uit, dan dat je dit per maand doet.

Verzeker je Samsung hier!
Contact Opnemen Over Samsung Verzekeren

Vragen over Samsung verzekeren

De premie van je verzekering is afhankelijk van drie verschillende factoren. Allereerst spelen de hierboven genoemde keuzes een rol (het type verzekering en de betaaltermijn). In combinatie met de aankoopwaarde van je te verzekeren Samsung wordt de bijbehorende premie bepaald.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nog allerlei vragen hebt over het verzekeren van je Samsung. Neem gerust contact met ons op, want onze klantenservice staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Bekijk alvast onze verzekeringskaart en de polisvoorwaarden voor meer informatie. Of wellicht dat we je vraag al beantwoorden in onze FAQ (veelgestelde vragen).

Contact