Tablet repareren

Evenmin als de reparatie van een ander device, is ook het repareren van een tablet niet eenvoudig. Daarom zoeken veel mensen hulp bij professionele reparateurs, wanneer hun digitale device kapot gaat of niet meer naar behoren functioneert. Wil jij je tablet laten repareren? Dan hebben wij goed nieuws. Veel van deze professionele reparateurs zijn aangesloten bij QSX. Samen zorgen we ervoor dat jij je tablet zo snel mogelijk weer kan gebruiken!

Tablet Repareren Uitgelichte Afbeelding

Van verzekeraar naar tablet repareren

Wellicht ken je QSX als verzekeraar van digitale devices. Dat kan kloppen, maar verzekeren is niet het enige wat wij doen. We vinden het belangrijk om totaalontzorging te bieden op het gebied van behoud van je telefoon, laptop, maar ook zeker je tablet. Zodoende kun je bij ons ook terecht voor het laten repareren van je tablet. QSX beschikt over een groot netwerk van vakkundige tablet reparateurs, welke stuk voor stuk zijn gescreend op kwaliteit en efficiëntie. Op die manier kunnen wij jou de beste service garanderen.

Kan ik mijn tablet repareren zonder verzekering?

Dat kan zeker. Of jij je tablet nu (bij ons) verzekerd hebt of niet, wij bieden onze service ‘tablet repareren’ aan iedereen. Vanzelfsprekend verschillen de procedures wel wat van elkaar. We zullen je het verschil uitleggen.

Tablet repareren zónder verzekering

Wil jij je tablet laten repareren, maar heb je deze niet bij QSX verzekerd? Geen probleem. Je begint met het invullen van ons schadeformulier voor onverzekerde schade. Dit doe je binnen 48 uur na het oplopen van de schade. Als reactie hierop verzenden we jou instructies voor het opsturen van je te repareren tablet. Eenmaal verstuurd en aangekomen bij onze reparateur, sturen we je maximaal twee dagen later een prijsopgaaf. Zonder verzekering rekenen wij behandelkosten (€25,-) en verzendkosten. Aan de hand van de ontvangen prijsopgaaf ben je vrij om daarnaast nog te besluiten om de reparatie van je tablet te annuleren. Kies je ervoor om je tablet te laten repareren? Dan heb je hem binnen 48 uur weer zo goed als nieuw terug!

Tablet repareren mét verzekering

Als jij je tablet verzekerd hebt bij QSX, dan is het repareren van je tablet natuurlijk gratis. In dat geval vul je, eveneens binnen 48 uur na het oplopen van de schade, ons schadeformulier voor verzekerde schade in. Net zoals bij onverzekerde schade, dien je de verzendinstructies op te volgen, waarbij je tegelijkertijd wordt geïnformeerd over de betaling van je eigen risico. Ook nu heb je je tablet gerepareerd terug binnen 48 uur na aankomst bij de reparateur.

Tablet Herstellen

Tablet herstellen

Een tablet kan kapot zijn van zowel de binnen- als de buitenkant. Afhankelijk van waar er in jouw specifieke geval sprake van is, bepalen we hoe we de tablet moeten repareren. Is de tablet kapot aan de binnenkant, dan spreken we vaak van het herstellen van je tablet. In deze gevallen functioneert je tablet niet meer naar behoren, maar is hij aan de buitenkant nog wel heel. Een kapotte buitenkant vereist een andere aanpak: dan moeten we je tablet echt repareren.

Diefstal of Total-loss

Diefstal

Zoals vermeld, kan jouw tablet verschillende soorten schaden oplopen. Dit ging tot nu toe echter over fysieke schade aan het product. Het kan ook zijn dat jij je tablet kwijtraakt of dat hij gestolen wordt. Dit valt bij QSX ook onder de categorie ‘schade melden’. Wordt jouw tablet gestolen, dan willen we graag dat je binnen 48 uur aangifte doet en een kopie van je aangifte bij het schadeformulier levert. Dit helpt bij het reduceren van het tabletdiefstallen. Je krijgt, indien verzekerd, zo snel mogelijk een nieuw, vervangend toestel opgestuurd.

Total-loss

Het komt voor dat een tablet niet meer valt te repareren, doordat hij total-loss is. Ook in dit geval meld je dit gegeven als ‘schade’, vul je het schadeformulier in en leveren we zo snel mogelijk een nieuwe tablet.

Schade of diefstal melden

Vragen over tablet herstellen of repareren?

Heb je nog vragen over het laten repareren of herstellen van jouw tablet? Onze klantenservice is de hele dag bereikbaar om ze te beantwoorden. Uiteraard kun je jouw tablet ook bij ons laten verzekeren. Neem gerust contact met ons op!

Klantenservice