Schade melden

Wanneer je jouw telefoon bent verloren of schade hebt opgelopen, begrijpen we dat je dit snel opgelost wilt hebben. Daarom helpen wij je graag in het geval van een schadevoorval om jouw telefoon zo snel mogelijk hersteld te krijgen. Om dit te kunnen waarmaken verzoeken wij je om ons schadeformulier in te vullen, waarmee je ons op de hoogte brengt van de opgelopen schade aan jouw telefoon. Zowel particulieren, scholen als onverzekerden kunnen bij ons terecht om de schade aan een defect toestel te repareren en verder te gaan waar men gebleven was.

Verzekerde Schade Melden Qsx

Verzekerde schade melden

Heb je een verzekering afgesloten bij QSX Insurance en wil je een beroep doen op je verzekering? Klik dan hier om je schade te melden. Vul het schadeformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij contact met je op.

Meld verzekerde schade
Schade Melden Als School

Schade melden als school

Heb je het toestel verzekerd via je school of via de website van Smart2Scool? Vul het schadeformulier dan zo volledig mogelijk in, inclusief vermelding van de school in kwestie. Dien je formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Meld schade als school
Onverzekerde Schade Melden Qsx

Onverzekerde schade melden

Bij QSX Insurance bieden wij onze erkende, vakkundige reparateurs ook aan zij die geen verzekering bij ons hebben afgesloten. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij contact met je op.

Meld onverzekerde schade

QSX Insurance schadeprocedure

Het voordeel van verzekeringen en reparaties van QSX Insurance is dat onze klanten gebruik kunnen maken van onze vakkundige, erkende reparateurs. Deze reparateurs zitten door heel het land waardoor wij dus naast kwaliteit, ook snelheid kunnen garanderen. Om schade te melden kun je klikken op een van de drie bovenstaande opties. Voor vragen of onduidelijkheden, kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Zo snel mogelijk melden

Ter voorkoming van een verergering van de reeds ontstane schade is in de voorwaarden van deze verzekering gesteld dat de verzekerde QSX Insurance binnen 5 werkdagen na ontdekking van de schade (indien de schade in het buitenland plaatsvindt, binnen 48 uur na terugkomst in Nederland) op de hoogte stelt van het schadevoorval. Daar zijn beide partijen mee gebaat.

Diefstal melden

Specifiek bij diefstalschade is een snelle melding van de schade van groot belang en helpt jou, de politie en ons, de verzekeraar, in het reduceren van diefstalschades. Daarom verzoeken wij je in geval van diefstal dit binnen 48 uur na ontdekking van vermissing de schade te melden bij de lokale politie en een aangiftenummer te verkrijgen met daarbij een kopie van de aangifte.

Total-loss

Indien jouw mobiele apparaat niet meer gerepareerd kan worden en QSX Insurance je een gelijkwaardig toestel levert, wordt jouw defecte apparaat eigendom van de verzekeraar. Dit toestel wordt dan op een milieuverantwoorde manier vernietigd door een gecertificeerd bedrijf.

Verzendinstructies

Na jouw schademelding van een gedekte schade sturen wij verzendinstructies. Deze verzendinstructies blijven 1 maand geldig. Door gebruik te maken van deze verzendinstructies zorg je dat de mobiele telefoon uiterlijk binnen één maand deugdelijk verpakt bij de reparateur aankomt, zodat verergering van de schade voorkomen kan worden. Latere inzending en verkeerde verpakking kan tot afwijzing van de schade leiden.

Eigen risico in geval van schade

Je ontvangt na een schademelding, instructies van QSX Insurance met betrekking tot de betaling van het eigen risico.

Zonder verzekering schade melden

Onverzekerde toestellen kunnen ook door onze vakkundige reparateurs worden gemaakt. Je ontvangt simpelweg een label van ons om je toestel te versturen, waarna onze reparateurs een offerte opmaken van de te maken kosten en uren om jouw toestel weer te repareren. Onverzekerde toestellen worden overigens naast deze te maken kosten ook onderworpen aan €25,- behandelingskosten vanuit QSX Insurance.