Laptop verzekeren

Vanuit dezelfde overtuiging waardoor wij tabletverzekeringen en smartphoneverzekeringen aanbieden, bieden wij ook dekkende laptopverzekeringen aan. Laptops zijn namelijk eveneens niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Zowel in privésettingen als op het kantoor of op school, laptops zijn onmisbaar. Daarom is het des te vervelender wanneer er bijvoorbeeld een grote kras of barst in het scherm zit. Denk je eraan om de barst te laten zitten omdat de kosten anders zo hoog oplopen? Dat hoeft niet! Met een laptopverzekering van QSX Insurance kun je jouw laptop snel en betrouwbaar laten repareren, zonder tegen onverwachte kosten aan te lopen. Ook in het vervelende geval van diefstal ben je bij QSX Insurance verzekerd.

Verzekering laptop

Bij QSX staan we garant voor een snelle en efficiënte service wanneer er schade optreedt, en bovendien geven we je de vrijheid om zelf de hoogte van je premie en de dekking te bepalen. Ons aanbod omvat twee distincte verzekeringen voor je losse laptop: het basispakket en het excellent- pakket.

Basispakket voor losse laptop verzekering

Met het basispakket QSX Insurance ben je gedekt tegen val- en stootschade, schade als gevolg van ongevallen en waterschade. Je laptop wordt binnen 48 uur gerepareerd, zodat je weer snel gebruik kan maken van je laptop. Het basispakket biedt de meest economische verzekering voor een losse laptop. Wil je een bredere dekking? Dan is het excellent pakket een geschikte keuze.

Excellent pakket voor verzekering laptop

Naast de dekking die het basispakket biedt, omvat het excellent-pakket ook diefstalverzekering. Bovendien kun je profiteren van een handige breng- en haalservice als je laptop gerepareerd moet worden. Als je toestel ‘total-loss’ is, zorgen we ervoor dat je binnen één dag een nieuw exemplaar hebt. Als je kiest voor het excellent-pakket voor de verzekering van je laptop, bent je verzekerd voor uitmuntende dekking en service.

 

Laptop Verzekeren Contact

Laptopverzekeringen afsluiten bij QSX Insurance

Bij QSX Insurance kun je altijd rekenen op:

  • Binnen 48 uur na ontvangst bij de reparateur al jouw toestel retour
  • Een uitgebreide dekking
  • Vriendelijke, persoonlijk betrokken klantenservice
  • Duidelijke polisvoorwaarden bij jouw verzekering
  • Een vervangend toestel indien nodig

Houd bij het afsluiten van een verzekering rekening met afsluitkosten van €12,95.

Laptop verzekeren