Onverzekerde toestellen repareren met de QSX Insurance-garantie

Het gebeurt vaak genoeg. Een leerling of collega komt terneergeslagen naar je toe met hun schoollaptop onder de arm. Het toestel is kapot. Moge het beeldscherm niet meer aan gaan, de batterij niet normaal opladen of dat er een raar geluid vanuit de behuizing komt. Echter, het apparaat is niet verzekerd. Het is niet anders, de gedupeerde moet een nieuwe laptop meekrijgen uit de voorraadkast en de oude laptop wordt teruggelegd in diezelfde kast in de ‘defecte apparaten’-doos.

Smartphone verzekering

Stappen

De moeite die gedaan moet worden om de laptop te laten repareren, de kosten, onbekendheid met reparateurs, danwel het vertrouwen of een samenstelling van alle vier drempels zorgen ervoor dat het binnen de kortste keren niet gaat om één defecte device, maar een hele doos vol defecte devices.

Daarom hebben we bij QSX Insurance de reparatie van onverzekerde devices in het leven geroepen. Laat je defecte laptops zorgeloos repareren door ons netwerk van reparateurs. Deze reparateurs zijn erkende vakmensen die gekwalificeerd zijn door zowel ons als onze verzekeraars. In de normale situatie is het zo dat onverzekerde toestellen gerepareerd kunnen worden door onze reparateurs met de onderstaande stappen:

  • Jij meldt simpelweg de schade via de ‘schade melden’-knop;
  • Het formulier zo volledig mogelijk invullen;
  • Ontvang van ons een verzendlabel om de apparaten naar de reparateur te sturen;
  • Binnen 3-5 werkdagen na aankomst bij de reparateur krijg je het apparaat alweer retour;
  • Ontvang tot wel zes maanden garantie op de reparatie.
Meld hier je schade

Jouw devices laten repareren

Het proberen van de reparatiedienst van QSX Insurance maken wij zo gemakkelijk mogelijk. Neem contact met ons op via de onderstaande knop. Dezelfde kwalitatief hoogwaardige reparatie van QSX Insurance inclusief korting over de reparatie, met één druk op de knop

  • Stuur je toestel op volgens de verzendinstructies
  • Apparaten worden in de werkplaats gerepareerd
  • Ontvang de apparaten binnen 48 uur weer terug

Waar wacht je nog op? Maak gebruik van QSX Insurance reparaties over onverzekerde apparaten!

Neem contact op!
Qsx Home Banner