Partnerprogramma

Met onze jarenlange ervaring in de branche, weten wij als geen ander hoe belangrijk klantenbinding is. Daarbij weten we ook als geen ander dat een relatie met de klant gegrond is in het bieden van kwaliteitsproducten of -services. De wereld van verzekeringen biedt daarin een unieke mogelijkheid voor bedrijven om samen te werken aan klantenbinding.

Laptop Verzekeren Contact

Word jij onze nieuwe partner?

In Nederland bieden wij onze diensten aan zowel via onze eigen website als via partners. Onze partners zijn veelal fysieke winkels en online mobiele telefoon-, computer- en overige device verkopers. Zo kunnen zij hun producten verkopen aan de consument mét de zekerheid van een dekkende verzekering én reparatiegarantie.

Daarnaast telt onze organisatie ook veel verschillende reparateurs als vertrouwde partners die onze klanten mogen helpen met het repareren van hun toestellen. Zo voorzien wij jou van vaste, dankbare klanten terwijl wij onze snelle en vakkundige service aan jouw klanten kunnen verstrekken.

QSX Insurance werkt graag samen met partijen waar de producten elkaar aanvullen. Zo zoeken wij partijen waar door samenwerking beide partijen voordeel hebben.

Daarom vragen wij ons af:

Word jij onze volgende partner?

Voor meer informatie rondom ons partnerprogramma of om je aan te melden, neem contact met ons op of mail naar info@qsx-insurance.com