Over QSX

QSX Insurance is van huis uit, een Nederlands bedrijf, opgericht in Amsterdam in 1985. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot de QSX Group. Een internationaal opererende verzekeringsgroep. Vanuit ons kantoor in Deventer wordt de Nederlandse zakelijke en consumentenmarkt bediend met de focus op het verzekeren en repareren van mobiele telefoon en computerapparatuur. Vanuit de kantoren in Milaan (Italiƫ) en New York (USA) helpt QSX Insurance haar klanten met het verzorgen van hun grootzakelijke risicospreiding.

Al 40 jaar verzekeringen

In Nederland bieden wij onze diensten aan zowel via onze eigen website als via partners. Onze partners zijn veelal fysieke winkels en online mobiele telefoon, computer en andere elektronische apparatuur verkopers. Daarnaast heeft onze organisatie relaties met een aantal geautoriseerde reparateurs die onze klanten perfect helpen met de reparaties van de defecte toestellen.

Onze missie is simpel: de klant bij schade of bij het niet functioneren van hun toestel zo snel en gemakkelijk mogelijk weer gebruik laten maken van hun toestel. Om deze missie kracht bij te zetten stellen wij elk facet van onze verzekering en reparatiedienst garant voor vakkundige service en denken wij altijd oplossingsgericht met je mee. Bovendien bieden wij in de basis op maat gemaakte, eerlijke en bovenal betaalbare polissen aan onze klanten.

Over Ons Twee Dames
Laptop Verzekeren Contact

Schadebehandeling gemakkelijk geregeld

QSX Insurance neemt bij schade de regie volledig over van de klant, met de belofte de schade zo snel mogelijk hersteld te krijgen en het apparaat binnen een paar dagen te retourneren. Verzending en deskundige reparatie door de door QSX Insurance erkende reparateur wordt volledig geregeld door QSX Insurance. Binnen 48 uur na ontvangst wordt het toestel gerepareerd. In geval van total-loss zorgt QSX Insurance voor een vervangend, gelijkwaardig toestel.