Verzekeringen

Schade aan mobiele elektronica kan op verschillende manieren ontstaan. In onze 40 jaar in het vak van het verstrekken van verzekeringen voor de Nederlandse consument, zien we in de praktijk vaak dat een device niet meer naar behoren functioneert vanwege val- of waterschade of niet gebruikt kan worden vanwege diefstal. Daarom is het verstandig om jouw smartphone, laptop of tablet tegen deze risico’s te verzekeren.

Waarom elektronicaverzekerigen afsluiten?

Het verzekeren van een device is voor veel consumenten een belangrijke afweging. Is die extra premie het waard als je voorzichtig om plant te gaan met je elektronica? Bij QSX kunnen we uit ervaring zeggen dat een mobiele elektronicaverzekering het zeker waard is. Ongelukken zitten in een klein hoekje. Bovendien zijn er vormen van ‘schade’ die niet tot de eigenaar zijn toe te kennen.

Soorten schade

Valschade

90% van de schades zijn valschade. Reparaties van een display kunnen in sommige gevallen in de papieren lopen. Vooral indien de binnenkant van de telefoon ook beschadigd is geraakt. Neem geen risico en voorkom prijzige reparaties.

Waterschade

In 80% van de gevallen raken toestellen die in aanraking zijn gekomen met water, total-loss. Ook de water-resistant en waterproof-modellen van deze tijd zijn niet opgewassen tegen de wasmachine of de wc. Met name modellen zonder deze waterdichte belofte zijn niet bestand tegen bijvoorbeeld een onverwachte regenbui. Domme pech en een ongeluk zitten in een klein hoekje.

Diefstal schades

De vervelendste vorm van schade. Het aantal diefstallen loopt ieder jaar weer op. Onze verzekering dekt allerlei soorten diefstal schades, mits deze bewezen kunnen worden door middel van inbraaksporen of andere bewijzen. Dus bijvoorbeeld diefstal uit jouw auto, huis of locker, maar dekt ook diefstal die het gevolg zijn van afname onder bedreiging of geweld. Het claimen van schade onder de noemer van diefstal kan alleen wanneer er een melding is gemaakt bij de politie en er een proces verbaal over is opgemaakt.

Een snelle mobiele elektronicaverzekering afsluiten bij QSX

Naast de risicoaversie waar je van kunt genieten met een elektronicaverzekering van QSX, maken we het afsluiten van een verzekering ook heel gemakkelijk. Klik op een van de onderstaande knoppen, of op een van de toestellen in de menubalk en doorloop binnen vijf minuten de vragen die wij nodig hebben om jouw een dekkende verzekering aan te bieden voor een concurrerende premie. Het verzekeren van je device moet niet moeilijk zijn. Het melden van schade overigens ook niet. Bij QSX kun je ook in een handomdraai schade melden zodat je binnen een mum van tijd weer een herstelt toestel hebt om te gebruiken.

 

Snelle reparatie service

Normaliter wordt het gerepareerde toestel binnen 2 dagen na aankomst bij de reparateur teruggestuurd naar de klant. Laat je toestel repareren zonder gedoe en met een dekkende garantie over de reparatie.

Wat kunt u nog meer verwachten van een QSX Insurance verzekering?

Waar
Refurbished toestellen kunnen bij ons verzekerd worden.
Waar
Meer dan 50.000 klanten hebben voor ons gekozen
Waar
Afsluiten tot 12 maanden na aankoop van het nieuwe apparaat
Waar
Meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van verzekeringen
Waar
Wereldwijde dekking.
Waar
14 dagen bedenktijd.

QSX voor al jouw mobiele elektronicaverzekeringen

In een tijd waarin we bijna niet meer zonder onze mobiele elektronica kunnen, is het afsluiten van een verzekering voor deze apparaten meer dan ooit de moeite waard. Al helemaal wanneer we bij QSX deze moeite wegnemen met een overzichtelijke interface.

Met een mobiele elektronicaverzekering ben je niet alleen beschermd tegen de financiële gevolgen van schade, verlies of diefstal, maar ben je ook verzekerd van een snelle en zorgvuldige afhandeling van eventuele claims. Uiteraard raden wij altijd aan om goed onze polisvoorwaarden door te nemen, zo kom je nooit voor verrassingen te staan wanneer het noodlot toeslaat. Lees je in, vergelijk en verzeker jouw laptop, tablet of mobiel bij QSX. Houd bij het afsluiten van een verzekering bijvoorbeeld rekening met afsluitkosten van €12,95. Voor meer informatie over onze verzekeringen kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers.

Met een verzekerd toestel, zorgeloos genieten

Smartphones

Smartphone

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in het verzekeren van smartphones. Alle merken, duidelijke voorwaarden, flexibele eigen risico’s, scherpe premies – je hebt al een verzekering vanaf € 0,24 cent per dag!

Direct verzekeren
Laptop

Laptop

Uiteraard kun je ook jouw laptop verzekeren bij QSX Insurance. Verzeker jouw laptop binnen het eerste jaar na aankoop in drie simpele stappen. Ongeacht het merk, wij verzekeren jouw nieuwste aanwinst.

Direct verzekeren
Tablets

Tablet

De altijd schadegevoelige tablets en iPads worden ook verzekerd bij QSX Insurance. Voorkom veel schade door een stevige, kwalitatief goede hoes of cover – en aanvullend uiteraard een goede verzekering. Zoek niet verder – verzeker je direct tegen de gevaren van vallen, water en diefstal met wereldwijde dekking.

Direct verzekeren
Chromebook Qsx

Chromebook

Naast laptops en tablets hebben we ook verzekeringen specifiek voor Chromebooks. Dit houdt in dat ook deze producten goed verzekerd kunnen worden. Chromebooks dienen in de eerste twee maanden na aankoop te worden verzekerd.

Direct verzekeren