Reparaties

Reparaties worden exclusief verricht door reparateurs die bij ons zijn aangesloten en door QSX Insurance medewerkers zijn gekeurd. Deze reparateurs worden door ons gescreend op factoren zoals kwaliteit, reparatieduur, kosten en klantvriendelijkheid. Onze reparateurs staan zodanig garant voor hun vakwerk dat er drie tot zes maanden garantie wordt gegeven op de uitgevoerde reparaties.

Onze reparateurs zijn over heel Nederland gesitueerd. Dit betekent dat QSX Insurance kwaliteitsreparaties kunnen waarborgen, met het beste resultaat voor onze klant.

Logo Oppo 2 Apple Seeklogo.com Samsung Xiaomi Logo Acer Google Logo Pixel One Plus Logo Logo Oppo 2 Shape Samsung Xiaomi Logo Acer Google Logo Pixel One Plus Logo

Schade melden

Door onze jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche, gekoppeld met onze inzichten, begrijpen we dat het vervangen of repareren van een beschadigd toestel niet snel genoeg kan gebeuren. Wanneer je jouw telefoon bent verloren of schade hebt opgelopen, snappen wij dat je dit snel opgelost wilt hebben. Daarom helpen wij je graag in het geval van een schadevoorval om jouw telefoon zo snel mogelijk hersteld te krijgen. Om dit te kunnen waarmaken verzoeken wij je om ons schadeformulier in te vullen, waarmee je ons op de hoogte brengt van de opgelopen schade aan jouw telefoon.

Schadeprocedure

Directe melding:

Ter voorkoming van een verergering van de reeds ontstane schade, is in de voorwaarden van deze verzekering gesteld dat de verzekerde QSX Insurance binnen 48 uur na ontdekking van de schade op de hoogte stelt van het schadevoorval. Daar zijn beide partijen bij gebaat.

Diefstal melding:

Specifiek bij diefstalschade is een snelle melding van de schade van groot belang en help je de politie en ons, de verzekeraar, in het reduceren van diefstalschades. Daarom verzoeken we jou om in geval van diefstal dit binnen 48 uur na ontdekking van vermissing de schade te melden bij de lokale politie en een aangiftenummer te verkrijgen met daarbij een kopie van de aangifte.

Total-loss:

Indien jouw mobiele apparaat niet meer gerepareerd kan worden en QSX Insurance je een vervangend toestel levert, wordt jouw defecte apparaat en het eigendom daarvan overgedragen aan de verzekeraar.

Verzendinstructies:

Na de schademelding van een gedekte schade sturen wij jou verzendinstructies. Deze verzendinstructies blijven 7 dagen geldig. Door gebruik te maken van deze verzendinstructies zorg je dat het toestel uiterlijk binnen één maand deugdelijk verpakt bij de reparateur aankomt, zodat verergering van de schade voorkomen kan worden. Latere inzending en verkeerde verpakking kan tot afwijzing van de schade leiden.

Eigen risico:

Je ontvangt na een schademelding, instructies van QSX Insurance met betrekking tot de betaling van het eigen risico.

Over Ons

Ook zonder verzekering kwaliteitsreparatie

Meld je schade via de “schade melden”-knop, geef aan dat het gaat om een onverzekerd toestel. Ontvang een indicatie van de kosten om jouw toestel weer picobello in orde te krijgen. Het grote voordeel is dat je een label ontvangt om je toestel te versturen, wij zorgen voor een vakkundige reparatie, die alleen uitgevoerd wordt nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte. Ook deel je mee in het voordeel van de grote volume korting die wij bij reparateurs hebben bewerkstelligd. Daarna ontvang je het toestel gewoon weer thuis. Geen gedoe om een goede reparateur te zoeken. Je maakt gebruik van de door QSX Insurance geselecteerde, goedgekeurde reparateurs – die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Uiteraard krijg je ook als onverzekerde klant hierop drie tot zes maanden garantie. Onverzekerde toestellen worden wel onderworpen aan €25,- behandelingskosten.