Laptop reparatie

Een laptop reparatie kan duur en complex zijn. Wil jij zeker weten dat je de beste hulp krijgt voor een fatsoenlijke prijs, bij het laten maken van je laptop? Mooi zo. Dan zit je bij QSX namelijk goed. Als laptop reparateur en -verzekeraar, ontzorgen we jou volledig in het onderhoud en behoud van jouw laptop. Of je nu bij ons verzekerd bent, bij een andere partij of zelfs helemaal niet… QSX verzorgt voor jou de laptop reparatie.

Laptop Repareren Reparateur

Jouw laptop reparateur

QSX is graag jouw laptop reparateur. Want hoewel we van origine verzekeraar zijn, vinden we het belangrijk dat je voor al jouw laptopzorgen bij ons terecht kunt. Verschillende professionele laptop reparateurs zijn bij ons aangesloten, allemaal gescreend op kwaliteit. Op het moment dat jouw device schade heeft opgelopen, gaan zij zo snel mogelijk aan de slag met de laptop reparatie. Zodoende is een laptop reparatie bij QSX niet alleen kwalitatief, maar ook efficiënt. Gedurende het reparatieproces zijn wij jou aanspreekpunt en bovenal verantwoordelijk voor het juist verlopen van de laptop reparatie.

Een laptop reparatie bij QSX – hoe werkt dat?

Laptop reparatie na verzekering bij QSX

Wil jij je laptop laten maken, terwijl deze al verzekerd is bij QSX? Dat kan uiteraard – je bent immers niet voor niets verzekerd. In dit geval dien je binnen 48 uur na het oplopen ervan, de schade te melden. Dat doe je door het schadeformulier voor verzekerde schade in te vullen. Hiermee laat je weten dat je laptop schade heeft opgelopen, op welke wijze dat is gebeurd en dat je jouw laptop wilt laten maken.

En hoe dan verder? Als reactie op jouw schadeformulier sturen wij jou verzendinstructies, met daarin een stapsgewijze uitleg over het opsturen van jouw laptop én informatie over de betaling van je eigen risico. En voor wat, hoort wat, dus je hebt je laptop binnen 48 na aankomst bij de laptop reparateur ook gerepareerd weer terug!

Laptop reparatie zonder verzekering bij QSX

Ook zonder verzekering bij QSX kom je in aanmerking voor een laptop reparatie. Hiervoor vul je het schadeformulier voor onverzekerde schade in. Net zo als bij laptopreparatie na verzekering, sturen we je verzendinstructies. Je stuurt jouw laptop volgens deze instructies op en ontvangt één à twee dagen na aankomst een prijsopgaaf. Aan de hand hiervan mag jij beslissen of je het waard vindt om je laptop te laten maken. Bij het laten maken van je laptop zonder verzekerd te zijn bij QSX, rekenen we altijd behandelingskosten (€25,-) en verzendkosten.

Scherm Laptop Repareren

Laptop laten vallen en andere schades

Een laptop kan op ontzettend veel manieren iets mankeren en dat kan tegelijkertijd ontzettend veel oorzaken hebben. Uit statistieken blijkt dat valschade – schade door het laten vallen van je laptop – een van de meest voorkomende is. Een van de meest voorkomende gevolgen daarentegen, is een gebroken scherm. Wil jij het scherm van je laptop repareren, omdat je jouw laptop hebt laten vallen? Meld dan binnen 48 uur je schade. Dit is slechts een voorbeeld van mogelijke schade: zoals gezegd bestaan er ongekend veel soorten. Ook voor deze schades kun je bij QSX terecht.

Soms is het niet mogelijk op een laptop reparatie uit te voeren, doordat deze bijvoorbeeld gestolen is of helemaal total-loss. Als je verzekerd bent bij QSX, kun je (enigszins afhankelijk van jouw afgesloten verzekering) een nieuwe, alternatieve laptop krijgen. Ook daarvoor dien je ons binnen 48 uur op de hoogte te stellen van het verlies, de diefstal of de schade.

Schade of verlies melden

Vragen over herstelling / reparatie van je laptop

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je, ondanks de gegeven informatie, nog wat vragen hebt over de reparatie en herstelling van jouw laptop of over het repareren van het scherm van je laptop. Dat geeft niks! Onze klantenservice is de hele dag bereikbaar om al deze vragen voor je te beantwoorden. Neem gerust contact met ze op.

Zoals vermeld, voeren we naast de reparaties van jouw laptop ook verzekeringen uit. Wel zo handig. Ook voor vragen hierover kun je contact met ons opnemen.

Klantenservice