iPhone verzekeren

Het verzekeren van uw iPhone is zo onverstandig nog niet. iPhone-toestellen zijn relatief duur en ook de reparatiekosten kunnen hoog oplopen. Ondanks dat je erg zuinig met het toestel omgaat, kan het altijd beschadigd raken. Om niet tegen – onverwachts – hoge kosten aan te lopen, begrijpt QSX als geen ander dat jij je iPhone wil verzekeren. Wij bieden uitkomst en zorgen dat jouw iPhone tegen een scherpe prijs verzekerd is!

Waarom je iPhone verzekeren?

Onze mening laten we in deze buiten beschouwing, maar volgens velen is de iPhone de snelste, meest betrouwbare en veiligste smartphone die je kunt kopen. Er zitten veel voordelen aan het gebruik van een iPhone: iets wat je doorgaans ook terug ziet in het prijskaartje.

Een iPhone kan zichzelf echter niet beschermen tegen diefstal of schade, al is hij gehuld in een sterk hoesje. Bovendien vallen de reparatiekosten voor een iPhone vaak hoog uit – iets wat we uit eigen ervaring kunnen bevestigen. Dagelijks repareren wij verschillende iPhone-toestellen en gemiddeld (!) rekenen we daar de volgende prijzen voor:

  • Vervangen Apple-scherm vervangen: €375,-
  • Vervangen behuizing: € 120,-

Mede door de hoge reparatiekosten is het zeer aan te raden je iPhone te verzekeren.

Andere voordelen

Het verzekeren van je iPhone kent een aantal voordelen. We hebben ze voor je op een rij gezet.

  • Zoals vermeld, vermijd je onverwachte hoge kosten en biedt het je een stukje financiële zekerheid.
  • Een lange tijd zonder mobiel zitten, is niet prettig. Als je bij QSX verzekerd bent, heb je gegarandeerd binnen een paar dagen een nieuw (of gerepareerd) toestel.
  • Je geeft een heleboel zorgen uit handen. Volgens sommigen is dit zelfs de voornaamste reden om hun iPhone te verzekeren. Je voorkomt immers paniek en een heleboel uitzoek-werk en administratie.

QSX: zo kun jij je iPhone verzekeren

Allereerst biedt QSX twee soorten verzekeringen: de basis-verzekering en de excellent-verzekering. De basis-verzekering dekt alle soorten schade. Denk daarbij aan val-, stoot- en waterschade, maar ook aan minder gebruikelijke soorten schaden zoals defecten na garantie, schade door brand, bliksem of overspanning.

Het verschil met de excellent-verzekering is dat deze verzekering je ook verzekert tegen diefstal/beroving. Bovendien is de excellent-verzekering inclusief breng- en haalservice en beloven we dat je de volgende dag al een nieuwe toestel hebt!

We bieden het verzekeren van een iPhone op twee verschillende manieren aan: via een maandelijkse afschrijving of een jaarlijkse afschrijving. Wanneer je kiest voor een jaarlijkse afschrijving ben je voordeliger uit.

Afhankelijk van de aankoopwaarde van je iPhone, je verzekeringsvorm en je gekozen betalingstermijn, betaal je tussen €76,25 en €196,25 aan premie per jaar. Bij vragen over het verzekeren van je iPhone kun je altijd contact opnemen.

Bekijk premies