Smartphone verzekering

Smartphones zijn vandaag niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wanneer je het huis uit gaat zonder een telefoon op zak, voel je je naakt en kwetsbaar. Smartphones zijn simpelweg deel geworden van de basisuitrusting van iedereen. We gebruiken onze telefoons allang niet meer om alleen te bellen en sms’en, maar ook als onze agenda, horloge, camera, spelcomputer, harde schijf en nog veel meer. Het verlies of een kapotte telefoon staat eigenlijk direct in verhouding met misgelopen afspraken, entertainment en winst. Bij QSX Insurance begrijpen we dat je bij schade of verlies zo snel mogelijk over een werkende telefoon wilt beschikken. Dit kunnen wij voor je regelen door middel van reparatie of een vervangend apparaat. Doordat wij het gehele proces van een smartphone verzekeren tot aan de afhandeling van schade in eigen hand houden, zul je bij ons nooit lang zonder smartphone zitten. Met meer dan 40 jaar ervaring en ruim 50.000 tevreden klanten nemen wij een prominente plek in de verzekeringsbranche van smartphones in en kunnen niet wachten om ook jou als klant te mogen verwelkomen.

De noodzaak van een smartphone verzekeren

Als verzekeraar zien we dagelijks claims voorbijkomen. Onvoorziene val- of stootschade, waterschade en diefstal zijn de meest voorkomende vormen van schadeclaims. Om het in perspectief te zetten hebben we een aantal cijfers onder elkaar gezet.

Valschade

90% van de schades zijn valschade. Hoewel smartphones met een goede hoes beter beschermd zijn tegen deze vorm van schade, blijft een ongelukkige stuiter genoeg om het scherm of de razend populaire glazen achterkanten van smartphones aan diggelen te slaan. De reparaties van deze vormen van schade kunnen hoog in de papieren lopen. Verzeker daarom je smartphone tegen val-, slag- of stootschade.

Waterschade

Waterschade zorgt in 80% van de waterschadeclaims voor een total-loss verklaring. Waterproof en water-resistant modellen zijn vaak bestedig tegen een regenbui, een omgestoten glas water of sputters van de kraan. Dit betekent echter niet dat ze opgewassen zijn tegen het toilet, de wasmachine of een duik in het zwembad. Daarom blijven smartphone verzekeringen ook voor ‘waterproof’ modellen van belang.

Diefstal

Per jaar zien we een stijging in de hoeveelheid gedeclareerde diefstallen van smartphones. Door de oplopende prijskaartjes die hangen aan smartphones, wordt heling een zeer lucratieve inkomstenbron. Voor de rechtmatige eigenaar van de smartphone is dit uiteraard zeer vervelend. Sluit daarom een QSX smartphone verzekering af, zodat je gelijk wordt gecompenseerd.

Smartphone Verzekeringen Met Qsx
Smartphone Verzekeren Contact

Voordellen van onze smartphone verzekering

 

  • Snelle service bij schade aan jouw telefoon
  • Je kiest zelf de hoogte van jouw premie en de dekking: Alleen Schermbreuk via de goedkopere Basis Polis of de Uitgebreide Dekking via de Excellent Polis
  • Vriendelijke, persoonlijk betrokken klantenservice
  • Eerlijk en duidelijke polisvoorwaarden bij jouw telefoon verzekering
  • QSX Insurance handelt alle schades zelf af, de klant hoeft verder niets te doen.

Hoe werkt een smartphone verzekering?

De oplossing voor vervelende situaties is een dekkende smartphoneverzekering van QSX. Vul binnen vijf minuten de ‘verzekering’-vragenlijst in en sluit binnen enkele minuten een smartphone verzekering af. In geval van schade kun je dan gemakkelijk via onze website de schade melden, een verzendlabel ontvangen, uitprinten en het defecte device opsturen naar een van onze erkende, gewaardeerde reparateurs. Zij streven ernaar om de smartphones die onder de verzekering vallen, binnen 5 werkdagen na ontvangst retour te sturen naar de eigenaar.

Apple toestellen

Na het aanschaffen van je nieuwe Apple toestel hoort en uiteraard een bijpassend hoesje die de perfecte balans van eigenzinnigheid en veiligheid heeft, is het zaak om je telefoon te verzekeren. Een verzekering van QSX Insurance speelt hierin een geruststellende rol. Wij hebben namelijk verzekeringen doelbewust voor het veiligstellen van jouw Apple toestel.

Apple toestel verzekeren

Samsung toestellen

Of het nu gaat om jouw Galaxy A13, A53, S23, zo lang het aankoopbewijs aantoont dat je de smartphone in de afgelopen 12 maanden hebt aangeschaft, kunnen wij deze voor je verzekeren.

QSX Insurance verzekert ook toestellen van andere merken. Deze verzekeringen worden op dezelfde manier berekend zonder toegevoegde kosten. Indien de telefoon binnen 12 maanden na aankoop bij ons wordt ingediend, kunnen wij deze verzekeren.

Samsung toestel verzekeren

Overige Android toestellen

QSX Insurance verzekert ook toestellen van andere merken. Deze verzekeringen worden op dezelfde manier berekend zonder toegevoegde kosten. Indien de telefoon binnen 12 maanden na aankoop bij ons wordt aangemeld, kunnen wij deze verzekeren.

Overig toestel verzekeren
Contact Met Qsx Voor Een Smartphone Verzekering

Neem contact op met onze experts.

Bekijk aandachtig onze polisvoorwaarden en de dekking die je van ons kan verwachten en sluit dan gemakkelijk een verzekering af voor je smartphone door op een van de onderstaande buttons te klikken of via het menu bovenaan onze website. Houd bij het afsluiten van een verzekering rekening met afsluitkosten van €12,95. Bij meer vragen of voor meer informatie, kun je altijd een van onze medewerkers contacteren.