Smartphone verzekering

Smartphones zijn vandaag niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wanneer je het huis uit gaat zonder een telefoon op zak, voel je je naakt en kwetsbaar. Smartphones zijn simpelweg deel geworden van de basisuitrusting van iedereen. We gebruiken onze telefoons allang niet meer om alleen te bellen en sms’en, maar ook als onze agenda, horloge, camera, spelcomputer, harde schijf en nog veel meer. Het verlies of een kapotte telefoon staat eigenlijk direct in verhouding met misgelopen afspraken, entertainment en winst. Bij QSX Insurance begrijpen we dat je bij schade of verlies zo snel mogelijk over een werkende telefoon wilt beschikken. Dit kunnen wij voor je regelen door middel van reparatie of een vervangend apparaat. Doordat wij het gehele proces van verzekeren tot aan de afhandeling van schade in eigen hand houden, zul je bij ons nooit lang zonder smartphone zitten. Met meer dan 40 jaar ervaring en ruim 50.000 tevreden klanten nemen wij een prominente plek in de verzekeringsbranche van smartphones in en kunnen niet wachten om ook u als klant te mogen verwelkomen.

Smartphone Verzekeren Contact

Wat je van QSX Insurance kunt verwachten

 

  • Snelle service bij schade aan jouw telefoon
  • Je kiest zelf de hoogte van jouw premie en de dekking: Alleen Schermbreuk via de goedkopere Basis Polis of de Uitgebreide Dekking via de Excellent Polis
  • Vriendelijke, persoonlijk betrokken klantenservice
  • Eerlijk en duidelijke polisvoorwaarden bij jouw telefoon verzekering
  • QSX Insurance handelt alle schades zelf af, de klant hoeft verder niets te doen.

Apple toestellen

Na het aanschaffen van je nieuwe iPhone 14, 14 pro of een eerder iPhone model en uiteraard het bijpassende hoesje die de perfecte balans van eigenzinnigheid en veiligheid heeft, is het zaak om je telefoon te verzekeren. Een verzekering van QSX Insurance speelt hierin een geruststellende rol. Wij hebben namelijk verzekeringen doelbewust voor het veiligstellen van jouw iPhone.

Apple toestel verzekeren

Samsung toestellen

Of het nu gaat om jouw Galaxy A13, A53, S22, zo lang het aankoopbewijs aantoont dat je de smartphone in de afgelopen 12 maanden hebt aangeschaft, kunnen wij deze voor je verzekeren.

QSX Insurance verzekert ook toestellen van andere merken. Deze verzekeringen worden op dezelfde manier berekend zonder toegevoegde kosten. Indien de telefoon binnen 12 maanden na aankoop bij ons wordt ingediend, kunnen wij deze verzekeren.

Samsung toestel verzekeren

Overige Android toestellen

QSX Insurance verzekert ook toestellen van andere merken. Deze verzekeringen worden op dezelfde manier berekend zonder toegevoegde kosten. Indien de telefoon binnen 12 maanden na aankoop bij ons wordt aangemeld, kunnen wij deze verzekeren.

Overig toestel verzekeren